K U I S S I

Suomirockin klassikkoyhtye Aknestik Kuissi Rockiin

Suomirockin klassikkoyhtye Aknestik Kuissi Rockiin

Suomirokkia ja suuria tunteita - Seitsemän albumia legendaariselle Poko Rekordsille levyttänyt ja lukuisia radiohittejä tehnyt Suomirockin klassikkoyhtye Aknestik Kuissi Rockiin!

Aktiivisimman kautensa aikana raivokkaasti keikkaillut ja festareiden päälavasarjaan noussut yhtye keikkailee tänä päivänä harvemmin ja valikoidusti, heinäkuussa 2024 bändi nousee ensimmäistä kertaa urallaan Kuissi Rockin päälavalle Loimaan pesäpallostadionilla!
 
"Aknestik on nyt paremmassa iskussa kuin koskaan 90-luvulla, jolloin kiersimme Suomea vuosittain aina uuden albumin kanssa. Soittoon on tullut voimaa ja rauhaa, ja lauluihin elettyä elämää ja patinaa. On ollut hienoa nähdä, kuinka monet lauluista ovat jääneet elämään kansakunnan laulukirjoihin ja karaokevihkoihin. Nyt voimme soittaa surutta kaikki parhaat biisit ja tavata keikoilla kaikkia mahtavia tyyppejä, joita emme ole nähneet pitkään aikaan”, Aknestikin solisti Jukka Takalo kertoo.
 
"Emme juhli merkkipäiviä, vaan sitä että olemme elossa ja edelleen elämämme iskussa. Juhlimme ystävyyttä, emmekä vaikka sitä, että tupla-platinaa meille tuoneen Suomirokkia-kappaleen julkaisusta on kulunut neljännesvuosisata. Tai sitä että bändin keksimisestä koulun fysiikan luokan varastossa on kulunut, uskaltaako tätä sanoakaan, ensi keväänä 40 vuotta. Eka kerran sijasta kiinnostaa kuitenkin enemmän se seuraava kerta. Se olkoon se tärkein merkkipäivä”, Takalo jatkaa.
 
Ennakkoliput myynnissä Loimaan keilahallilla ja osoitteessa www.coregoshop.fi/kuissi
Evästeet